Wie ben ik

floUWers Communicatie

Mijn naam is Francesca Louwers, woonachtig in Vlodrop. Ik ben een veelzijdig informatie specialist. In 2008 heb ik besloten om mijn vele jaren werkervaring ook freelance in te gaan zetten als tekstschrijver maar ook voor media advies. floUWers Communicatie is mijn bedrijfsnaam geworden. Creativiteit komt al in mijn naam terug. Omdat ik veel met informatie bezig ben en veel lees, zie ik regelmatig "rare" teksten of slechte informatie, met name op websites. De teksten informeren niet of zijn "gekleurd" door vaktermen.

Kijk ook eens door een andere bril

Voor mij zijn dit redenen geweest om mijn informatiespecialisme uit te breiden met de cursussen Copywriter en Web Page Designer. Beiden blijken goede aanvullingen naast mijn vakgebied als informatiedienstverlener.

Teksten

Ik kan je helpen bij het vinden van je eigen communicatiestijl. Deze stijl kunnen we samen ombuigen naar de juiste kernwoorden. De kernwoorden die bij jouw passen, waar jij bij gaat stralen, waar jij goed mee uit de verf komt, waar jij je zeker en vertrouwd bij voelt. Je eigen verhaal kunnen maken in je eigen woorden dat wil jij toch ook? Schrijven van teksten lijkt zo makkelijk. Ik ga jou helpen de juiste woorden te vinden zodat jij je eigen verhaal kunt verwoorden. Ik help jouw om jezelf als persoon duidelijk neer te zetten. Want zeg nu zelf, jij weet toch zelf het beste hoe jij je passie moet vertellen, je eigen passie kunt verwoorden, jezelf kunt verkopen. Jij voelt toch zelf het beste welke (communicatie)stijl bij jouw past?

Tekstcreatief.nl

floUWers Communicatie

Een tekstschrijver, met kennis van websites en de diverse mogelijkheden. Iemand die met je meedenkt en advies kan geven. Iemand die rekening houdt met de juiste trefwoorden, zoekwoorden, metatags, e.d. Informeer eens naar de mogelijkheden. Goede inhoud leveren staat of valt met het gebruik van de juiste woorden. Hoe kun jij jezelf nu het beste presenteren met je eigen onderneming? Hoe kun jij de juiste inhoud leveren met je product of dienst als persoon. Waar haal jij je inspiratie vandaan? Weet jij wat je graag wilt geven aan de ander? Waar ligt jouw passie? Én waar ligt de passie bij de ander?

Mijn Visie

floUWers Communicatie

De tekstwens van de klant persoonlijk invullen met oog voor detail en professionaliteit! Door mijn vele interesses en ervaringen ben ik zeer breed georiënteerd. Daarnaast probeer ik altijd naar creatieve en/of alternatieve oplossingen te zoeken.
Het schrijven van teksten kun je doeltreffend inzetten door je eigen communicatiestijl te gebruiken. Schrijf je voor je klant, je doelgroep of voor je eigen bedrijf, je eigen medewerkers? Er is verschil in de doelgroep. Dit is te zien aan mijn referenties, diverse bedrijven met ieder hun eigen wensen. Een klant moet overtuigd worden.

Ervaring

Ik heb veel ervaring op het gebied van handleidingen en het schrijven van instructies. Het opzetten maar ook het geven van trainingen en workshops is mij niet vreemd. Naast deze expertise van het schrijven, is er ook het voordeel van mijn Informatiespecialisme en deskresearch! Mijn werkervaring heb ik in een overzicht verwerkt.

Mijn services:

  • Communiceren
  • Concreet
  • Goed overleg
  • Duidelijk
  • Helder
  • Veelzijdig
  • Meedenken
  • Terugkoppeling